Kriptopara İşleri

 


Günümüzde Kripto Para Yatırımları

   Piyasaların Mart ayında karışıklaşması, Dolar / TL kurunun yukarı yönlü olması, dolarla değerlenen ürünlere ve anlık olarak daha hızlı hareket eden kripto paralara olan ilgiyi oldukça arttırdı. Bist'te kaybedilen % 20-30 kayıplar kripto borsalarında telafi için işlem sayısı ve hacimler ülkemiz yatırımcıları arasında oldukça artıyor.

   Günümüzde büyük yatırım fonlarının, ödeme sistemlerinin yatırımcı olması ile oldukça büyüyen coin dünyası, altcoinlerin arz edilmesine, aynı altyapıyı kullanan token'lara yatırımcıların olmasına yol açmaktadır. Artık önümüzdeki dönemde projesi olan ürünler çok daha anlamlı şekilde değerlenecek ve zamanla bitcoin gibi yükselişleri görülecektir. Örneğin yıllardır kullanılan, visa, mastercard gibi ödeme sistemi yaratarak anlık ödemenin masraflarını düşüren, daha az elektrikle daha çok mining yapılabilen ya da spor kulüpleri ve oyunlar için çıkarılan kripto paralar önümüzdeki dönemin favori yatırım mecraları olacaktır.

Kripto Coin ve Token

   Tabi merkeziyetsiz olan kripto dünyasında coin ve token'lar sınırsız şekilde yükselebiliyor. Her yatırım ürünü gibi risk içerdiğinden aynı hızla düşebiliyor. Burada yatırımınızdan beklentiniz önemli, daha önceki yazılarda belirttiğim gibi kısa vade tradeler ile oldukça iyi kazançlar elde edilebildiği gibi iyi bir projede yatırımcı kalarak aslında yine kısa olan 1-2 ay içerisinde 2-3 katı kazançlar sağlanabilmektedir.

   Burada en büyük tavsiyem strateji belirlemeniz ve yatırım yapacağınız ürünü çok iyi araştırmanız gerektiğidir. Kendi Blokchain teknolojisi olan coin'lere yapacağınız yatırımlar belki 2-3 katı kazandırmasa bile büyük yatırımlara %10-50 arası kazanç sağlayabilirsiniz. Benim stratejime göre artık coin'lerin altyapısını kullanan tokenlar çok küçük fiyatlamalardan başlayıp 5-10 katına yükselecektir.

Binance ve Yatırım Yöntemleri

   Binance Kripto para borsasında al-sat dışında para kazanmak için bir çok seçenek olduğunu da bilmenizde fayda var. Diyelim ki 1-2 ay cüzdanınızda tutacağınız bir üründen faiz geliri elde edebilirsiniz. Yeni çıkan Token'lara yatırım yaparak farkl tokenlar elde edebilirsiniz. Yeni çıkacak ürünlere coin yatırarak arzlara katılabilirsiniz. Tüm bu seçenekleri de değerlendirerek cüzdanda beklettiğiniz ürünlerden de kazanç sağlayabilirsiniz.

   Tabi tüm bunları yaparken daha önceden bahsettiğim gibi genel haber akışını kaçırmamanızı, dolar kurunu takip etmeniz gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isterim. Hepinize iyi kazançlar...

Parakafas

Yorumlar

  1. Bilim ve Teknoloji haberleri, Yapay Zeka, Donanım ve Yazılım Haberleri, Kripto Para Haberleri, Mobil Teknoloji ve Sosyal Medyadaki Son Gelişmeler https://kriptobilim.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder